Over ons

Over de Driemaster

De Driemaster is sinds 1949 de trots van de JOVD. Het blad is een belangrijk onderdeel van de vereniging en was voor velen het startstation voor een succesvolle carrière. De Driemaster is niet alleen onderhoudend maar is inhoudelijk ook sterk.

De Driemaster is het verenigingsperiodiek van de JOVD. Leden én niet-leden van de JOVD hebben hier de mogelijkheid om op persoonlijke titel discussie te voeren over alle gewenste serieuze en niet serieuze onderwerpen. De Driemaster verschijnt sinds 1949 en is sindsdien telkens uitgekomen, op één verdwenen jaargang na. Aanvankelijk op papier, is door de Algemene Vergadering in 2015 besloten ook een digitaal weblog tot stand te brengen zodat ook Driemaster met zijn tijd meegaat. In 2022 vond er een grote verhuizing plaats, werd de website herbouwd en kreeg de Driemaster een nieuw logo. Het resultaat hiervan ligt voor u.  Daarnaast wordt de Driemaster dit jaar twee keer op papier uitgebracht!

Reageren wordt ten zeerste op prijs gesteld, net als het delen van onze artikelen. De redactie wenst eenieder veel leesplezier bij het lezen van de Driemaster!

Een nieuw concept

Waar er in 2015 besloten werd tot het oprichten van een webblog, gaat de Driemaster in 2022 nog verder mee met zijn tijd. Vanaf dit jaar zal er ook audiovisuele content gemaakt worden om leden en niet-leden te vermaken, informeren en activeren. Op deze website vindt u deze video’s en de vertrouwde webartikelen. Verder bestaat er de mogelijkheid kosteloos twee gedrukte bladen te bestellen. 

De redactie

Word gastauteur!

Wel meeschrijven maar geen lid worden? Dat kan! Meld je aan als gastauteur.

Author